розробимо разом з вами

Проекти будинків з панорамними вікнами

Проекти будинків з панорамними вікнами

Проект будинку з панорамним склінням – це сучасне та функціональне рішення для тих, хто прагнуть наповнити житлове приміщення сонячним світлом. Котедж з великими вікнами дозволяє насолоджуватися видом на сад, водоймище, ліс або нічне місто. Панорамне скління докорінно змінює внутрішній простір, забезпечуючи природне освітлення та відкриваючи вид на чудові пейзажі.

Якщо ви хочете побудувати заміський будинок з великими вікнами, звертайтеся до «Архітектурного бюро А». Ми виконаємо весь комплекс робіт — від пошуку ділянки, розробки проекту будинку та його будівництва до внутрішнього оздоблення та виконання ландшафтних робіт. Усі наші проекти реалізуються з використанням інноваційних технологій і матеріалів.«Архітектурне бюро А» має всі документи, необхідні для виконання будівельних і проектувальних робіт.

Будинок з панорамним склінням: характеристики проекту

Вибираючи проект будинку з французькими вікнами, слід бути готовими до того, що його вартість буде вищою за котедж з аналогічною площею. Це зумовлено застосуванням складних конструкцій, проектуванням інженерних систем і розробкою дизайнерської концепції. Саме тому створенням і реалізацією проекту такого будинку мають займатися досвідчені інженери, дизайнери та проектувальники, які володіють навичками роботи зі скляними конструкціями.

У стандартному виконанні проект приватного будинку з французькими вікнами включає такі етапи:

  • Розробка архітектурного планування та створення ескізного проекту.
  • Визначення призначення кожної кімнати, їхньої точної площі та зв’язку між приміщеннями. Під час архітектурного проектування виділяються такі зони: тамбур, вітальня, ванна кімната, спальня, кухня (їдальня), кабінет та інші.
  • Підготовка дизайнерського проекту. Панорамне скління підходить не тільки для великих будинків, а й для компактних міських котеджів. Головне, щоб розмір віконних конструкцій відповідав архітектурним особливостям приміщення. У цьому разі навіть маленькі кімнати візуально виглядатимуть набагато більшими. Щодо дизайну все залежить від побажань власника. З панорамним склінням гармоніюватимуть мінімалізм, хай-тек, лофт, скандинавський стиль, ар-деко, фьюжн та ін.

Замовити проект будинку з панорамним склінням можна в «Архітектурному бюро А». Ми підготуємо проектну документацію, що дасть змогу раціонально використати наявну площу. Ціна проекту залежатиме від рівня його складності. Ознайомитись з повним переліком наших послуг можна онлайн.

Планування котеджу з панорамним склінням

При розробці проекту будинку з французькими вікнами враховується безліч чинників, зокрема:

  • Рельєф ділянки, особливості ґрунту, наявність підземних вод та інженерних комунікацій. Різкі схили та перепади по висоті призведуть до додаткових витрат під час заливання фундаменту.
  • Розташування будинку. В процесі проектування котеджу з панорамними вікнами враховується довколишній пейзаж, яким хочуть милуватися його майбутні власники.
  • Висота та ширина віконних конструкцій. Для того щоб будинок з панорамними вікнами не справляв враження магазинної вітрини, необхідно грамотно вибрати параметри скління та його розташування.
  • Якість матеріалів. Вікна повинні забезпечувати високий рівень тепловіддачі та шумоізоляції.
  • Фурнітура. Вона має бути якісною та міцною. Неякісна фурнітура може не витримати великої ваги конструкції та спровокувати її руйнування. Для того щоб цього не сталося, проектувальники та інженери заздалегідь виконують технічний розрахунок.
  • Параметри склопакетів (кількість камер), матеріал профілю (алюміній, пластик, дерево). Всі ці параметри вибираються з огляду на кліматичну зону та специфіку самої конструкції.

Зазначені чинники обов’язково враховуються під час розробки креслень, схем та архітектурних планів. Виконати роботу такого рівня складності можуть лише кваліфіковані архітектори, дизайнери та проектувальники.

конструктивна надійність
найкращі інженерні рішення
функціональність, краса та зручність
самодостатність
50+
клієнтів
10
нагород
260+
проектів

«Архітектурне бюро А»: чому нам довіряють?

Якщо ви плануєте побудувати світлий будинок з великими панорамними вікнами, звертайтеся до «Архітектурного бюро А». Ми спроектуємо для вас котедж з чудовим видом, яким ви зможете насолоджуватися в будь-який час.

У каталозі «Архітектурного бюро А» представлений величезний вибір проектів будинків з різних будівельних матеріалів. Ви можете замовити готовий проект за доступною ціною. Ми внесемо до нього корективи відповідно до ваших побажань. Для шанувальників креативу ми підготуємо індивідуальний проект, який відображатиме ваш стиль і життєві принципи. Ми врахуємо всі ваші побажання та знайдемо способи їх реалізації.

Великий арсенал інженерно-технічних рішень допомагає нам проектувати функціональні та сучасні будівлі на всій території України.Для консультації зверніться до наших співробітників. Вони уважно вивчать ваші побажання, складуть план та докладно розкажуть про умови співпраці.

Залишити заявку на розробку індивідуального проекту

    Ескізи, фасади та інші файли, які допоможуть нам створити картину Вашого дому, можна завантажити нижче
    Контактні дані
    Контактні дані

    Проекти будинків з панорамними вікнами : часті питання

    Проекти будинків з панорамними вікнами - як замовити?

    Замовити послуги наших фахівців можна через форму на сторінці або за номером телефону: +380 50 902 39 92

    Чому саме ми?

    • Конструктивна надійність. Гарантуємо повну відповідність рендерів. Одного разу візуалізований об'єкт ніколи не перетворюється на щось інше в процесі будівництва.
    • Занепокоєння. Ми дбаємо про здоров'я людей, які будуть усередині будівель: ретельно продумуємо вентиляцію, стежимо за екологічною чистотою будівельних матеріалів (при зведенні житлових будівель).
    • Знижки. Найголовніше – це вигідні умови співпраці. Якщо ви вже одного разу зверталися до бюро та отримали результат, на наступний проект ми пропонуємо знижку 20%.
    • Найкращі інженерні рішення. Авторський нагляд запобігає помилкам при найменшому натяку на них. У розпорядженні бюро достатньо готових проектів.
    (23 голосів, у середньому 4.3 з 5)